17 Favourite Playlists throughout the Year

While we are counting to the New Year and since I am still on my holiday, I would like to share my favourite song playlists throughout 2017 to all my readers. These songs are already accompanied me during my works at the office, home, airport, plane, well practically almost everywhere. Since I really love music, so I actually could have a better concentration and focus by listening good music.

So here I am listing my favourite playlists which I recap from my iTunes charts which I already heard for hundreds and dozens of times throughout 2017:

  1. Tell me you love me by Demi Lovato
  2. Echame la Culpa by Luis Fonsi & Demi Lovato
  3. Perfect by Ed Sheeran feat Beyonce Knowles
  4. All falls down by Noah Cyrus feat. Alan Walker
  5. Let me go by Hailee Steinfeld feat. Florida Georgia Line
  6. …Ready for it by Taylor Swift
  7. Meant to be by Bebe Rexha feat. Florida Georgia Line
  8. Havana by Camila Cabello feat. Young Thug
  9. I miss you by Clean Bandit feat. Julia Michaels
  10. Issues by Julia Michaels
  11. Boys by Charli XCX
  12. No promises by Demi Lovato feat. Cheat Code
  13. Bedroom floor by Liam Payne
  14. Power by Little Mix
  15. Rain by The Script
  16. Stay by Zedd and Alessia Cara
  17. Back to you by Bebe Rexha and Lous Tomlinson

So, those are my playlists that I really liked to listen all the times both through my phone and my laptop. For me, listening to music makes me more relaxed, calm and can have a better focus to do some works and even during thinking about ideas and writing my blog posts.

Who’s agree with me now?

 

WITT #23: Sebulan lagi Tahun Baru!

Sore ini baru saja saya disadarkan kalau sekarang kita sudah hampir memasuki penghujung bulan November 2017. Waktu benar-benar cepat berlalu, kadang saya mengharapkan agar waktu dapat berjalan perlahan, tapi berbeda dengan kali ini. Rasanya saya ingin sekali cepat-cepat memasuki tahun 2018!

Emang ada apa sih?

Masih rahasia, hehe.

Sebenarnya setiap memasuki penghujung tahun, perasaan saya bercampur aduk. Seringkali merasa sedih, karena harus meninggalkan momen-momen indah yang sudah kita lewati di tahun tersebut. Beberapa tahun belakangan ini, seketika Allah SWT mengabulkan doa-doa dan harapan ku satu per satu. Rasanya sampai gak bisa diungkapkan dengan kata apapun, kecuali alhamdulillah.

Bisa dibilang tahun 2016 dan 2017 merupakan dua tahun terpenting dan membahagiakan dalam hidup saya. Begitu banyak kejadian, pelajaran, pengalaman, pembelajaran. Pokoknya di kedua tahun tersebut, saya merasa dari berbagai kejadian yang saya alami, telah menjadikan diri saya menjadi pribadi yang lebih baik, juga meningkatnya proses pendewasaan yang ternyata (terkadang) terjadi di bawah alam sadar kita.

 

17 freaking awesome affirmations for 2017
Source: Pinterest (#makelifegood)

 

Tapi yang jelas, untuk tahun depan resolusi, doa dan harapannya gak mau terlalu muluk-muluk, semoga semua rencana yang telah direncakan dapat dijalankan dengan lancar dan baik!

Kalo kalian, ada yang sudah buat New Year Resolution belum? Yuk, sila di share di kolom komentar di bawah ini!

Semoga aja wishlist dan resolusi kita semua dapat terwujud di tahun depan!

Bisous,

Astrid